Esther's inspiratieboost

Hoe krijg ik zelfvertrouwen?💪

Hopelijk heb je een heerlijk weekend gehad! 
Wat was het genieten hè? De mooie uitzichten, het winterse zonnetje en vooral al die mensen die zoveel schaatsplezier hadden. 

Ervaren schaatsrotten die laaghangend over het ijs gleden, mensen die voor het eerst de schaatsen aantrokken en als Bambi op het ijs glibberden, politieagente en kunstschaatsers die pirouettes deden op het natuurijs en mensen die het eerst nog wat spannend vonden omdat het alweer even geleden was, maar de smaak snel weer te pakken kregen.

En daar wil ik het vandaag met je over hebben. 
Want nog te vaak krijg ik te horen: “Als ik eenmaal het zelfvertrouwen heb, dan ga ik  echt aan de slag. Met mezelf laten zien, met netwerken, met mezelf positioneren.” 
Nu wil ik je vragen om de vergelijking eens te maken met schaatsen (en als je niet schaatst, denk dan bijvoorbeeld aan fietsen). Kon jij de eerste keer dat je op de schaats stond al als Jutta Leerdam of Ireen Wüst over het ijs zwieren? 
Ik acht die kans minimaal. 
Maar door het vaker te doen, heb je het zelfvertrouwen gekregen. En inmiddels zal het zo in je systeem zitten, dat het automatisch gaat.

En zo geldt dit voor alles. Zelfvertrouwen komt door actie, en niet andersom. 
Ga dus gewoon doen, onderneem actie en noem het ’testen’. Het hoeft niet perfect (en mijn perfectionisme heeft me lang in de weg gezeten, dus ik heb recht van spreken😉). 

Wees daarin ook niet te streng voor jezelf; de eerste keer zal het dus niet perfect gaan, maar door het vaker te doen, wordt het steeds gemakkelijker. Door elke dag een stapje vooruit te zetten, komt die progressie vanzelf; en zul je misschien bij jezelf ontdekken dat je iets waar je heel erg tegenop zag, zelfs leuk begint te vinden. Zo vind ik het maken van live video’s inmiddels gewoon leuk; maar je wilt niet weten hoe lang ik tegen het drukken op dat ene knopje heb opgekeken🙈 

Dit is een van de onderwerpen die aan de orde komt in mijn training Connecting with Confidence die vanochtend weer van start is gegaan. 
Onlangs kreeg ik een berichtje van een oud-deelnemer aan het VIP-programma die net een nieuwe baan gevonden heeft. 

Dit stuurde ze mij: “Ik wil je ook bedanken voor de coaching die mij echt wel richting gegeven heeft maar mij vooral in de actiemodus heeft gezet. Ik ben afgelopen jaar echt onwijs aan het netwerken geweest en ook vooral met mijn eigen ontwikkeling bezig geweest. Het voelt ook fijn dat ik het ‘voor mekaar heb gekregen’ door echt zelf ondernemend te zijn. ….
Ik blijf je volgen, netwerken met andere vrouwen (en mannen) en ik denk weer een compliment aan jou dat ik mede dankzij jou nu ook een nieuwe toffe job heb gevonden! Thanks Esther 😄

Wil jij dit nu ook? Je kunt nu nog instappen in de training. Morgen om 12:00 sluiten de deuren. 
Een aantal van de meest gestelde vragen beantwoord ik ook graag hier even.

Hoe werkt het?
Deze week, van 15 – 19 februari, krijg je elke morgen toegang tot 2 of 3 modules inclusief actiepunten waar je zelf mee aan de slag gaat. Je kunt de training geheel in je eigen tempo bekijken.  

Voor wie is deze training interessant?
Deze training is interessant voor mensen die het idee hebben dat ze niet het maximale uit hun netwerk halen en/of zichzelf beter willen positioneren. En voor mensen die contacten leggen nog wat lastig vinden. Ben je een netwerker pur sang, dan is deze training waarschijnlijk wat minder geschikt voor jou.

Hoe lang heb ik toegang?
Je hebt een maand toegang tot de training; dit is bewust zo gedaan, want de ervaring leert dat mensen eerder in actie komen bij een deadline (herkenbaar? 😉).

Kan ik ook vragen aan jou stellen?
Er zijn twee live Q&A sessies waarin je al je vragen kunt stellen. Mocht je 1-op-1 met mij willen sparren, dan raad ik je aan om het VIP-pakket te boeken. 

Wat is de investering?
De prijs van deze training is € 127,- incl. BTW. Je tijdsinvestering is ongeveer 4 uur; ongeveer 15 – 25 minuten per dag aan video- en audiomateriaal en afsluitend twee Q&A’s van een uur. Hier komt de tijd die je aan de opdrachten besteedt nog bovenop. 
Er geldt een niet-tevreden-geld-terug-garantie omdat ik graag alleen maar tevreden deelnemers wil. 

Ik doe graag mee!

Heb je nog andere vragen? Kijk dan even op de pagina via de button hierboven of reply gewoon op deze mail. 

Ik wens je een goede week toe!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.