Esther's inspiratieboost

Wat ik doe kan toch elke idioot…

Elke keer als ik iets op social media gooi, barst mijn innerlijke criticus los:

“Moet je nou weer met je hoofd voorbij komen en op ieders telefoon voorbij schieten?”

“Heb je daar nou een academische opleiding voor afgerond?”

“Moet ik nou weer gaan opscheppen over de projecten die ik succesvol heb afgerond?”

Het antwoord aan mijn innerlijke criticus is heel duidelijk: “ja, dat moet”. Voor mij is het noodzakelijk om zichtbaar te zijn, anders krijg ik geen klanten.

En dat geldt voor jou ook; ook voor jou is het noodzakelijk om zichtbaar te zijn.

Het is nodig om jezelf te laten zien om dat leukere project of die leukere opdracht te krijgen.

Die klus waarvan je droomt of die je eigenlijk niet eens hardop durft uit te spreken. Maar als je dat niet doet, dan kom je daar echt nooit voor in aanmerking.

Daarom is het soms noodzakelijk om dingen te doen waar je in eerste instantie misschien wel een bloedhekel aan hebt en waarvan je vindt dat iedere idioot met een camera dat kan….en dus gooi ik toch mijn eigen kop weer op social media.

Omdat het werkt. Omdat het onderdeel van mijn werk is. Omdat ik het resultaat ervan zie.

Vind jij dit nog lastig?

Dinsdagavond 17 mei organiseren Stefana Boot en ik een online personal branding masterclass waarin wij met jou delen hoe wij omgaan met deze interne criticus en onze beste tips met jou delen, zodat jij ook vol overtuiging kunt laten zien waar jij voor staat.

Omdat het de eerste (en waarschijnlijk zelfs enige keer) is dat we deze organiseren, hebben we een speciale pilot-prijs van slechts € 22,50 (als je voor 30 april het ticket koopt, krijg je zelfs een early bird prijs van € 15,-).

Om alvast in de stemming te komen, kan ik je mijn podcasts “#42 Ik wil graag dat ze mij bellen” en “#33 De kracht van zichtbaarheid” vast aanraden.
Deze podcasts zijn ook te luisteren via Apple podcasts.

Tenslotte nog een verzoekje: zijn deze podcasts waardevol voor je? Dan doe je me een groot plezier met een 5*-review op Apple podcasts of op Spotify.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Meer inspiratie ontvangen? Schrijf je nu in voor de KICK-ES Inspiratieboost

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.