Esther's inspiratieboost

Wat vragen aan jou

Ik hoop dat je flink hebt genoten van de zon die ik meegenomen heb uit Kos😉😎

Dit keer een andere Inspiratieboost dan normaal gesproken.
Ik heb namelijk een paar vragen aan jou: wat is de reden dat jij mijn Inspiratieboost leest? Wat is de grootste learning voor jou geweest? Waarover zou je graag meer willen lezen (of horen in de KICK-ES Community of in een podcast)? Wat zou je aan mij willen vragen? 

Je zou mij er een groot plezier mee doen als je (een van) deze vragen kunt beantwoorden. 

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest, maar de afgelopen jaren stel ik nog veel meer vragen dan ik vroeger altijd deed. Laatst zag ik een quote die ik me niet helemaal exact herinner maar de kern was: praten maakt je niet slimmer, luisteren wel. 

Nieuwsgierigheid is ook een eigenschap die vaak genoemd wordt door de vrouwen die ik interview; onlangs nog bij NOS Sport presentator Dione de Graaff, voorzitter Topvrouwen.nl Marguerite Soeteman-Reijnen en oud-profbasketballer Esther Wender. Blijf leren, blijf je verwonderen, blijf vragen stellen. 
Wees ook niet bang om ‘domme’ vragen te stellen; die zijn er namelijk niet. 

Als ik een doel voor ogen heb, dan kijk ik vaak naar mensen die dit al bereikt hebben; als ik de mogelijkheid heb, stel ik hen de vraag hoe ze hier zijn gekomen. Wat hun learnings zijn, wat hun adviezen zijn. En daar ga ik dan zelf mee aan de slag. Dit noem je ook wel modelleren.
Voor KICK-ES heb ik inmiddels ruim 70 vrouwen (en 2 mannen) geïnterviewd en uit elk interview haal ik ook weer interessante informatie voor mijzelf😊

En misschien wil jij mij wel modelleren; in ieder geval wil ik graag mijn podcast-onderwerpen, Facebook lives en Inspiratieboosts laten aansluiten op de vragen die jij wellicht hebt of onderwerpen die jij interessant vindt, dus mocht je die prangende vraag voor mij hebben, aarzel dan niet om ‘m te stellen. Als je een interessant onderwerp in gedachten hebt, hoor ik dat ook graag.

Met vriendelijke groet, 

Esther Huijsmans 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.