Esther's inspiratieboost

De overeenkomst tussen krachttraining en zichtbaarheid

In plaats van de vrijdagmiddagborrel (hoe ging dat ook alweer?), zit ik nog even achter de laptop om deze Inspiratieboost te schrijven. Wat later op de vrijdag dan normaal gesproken…soms loopt een dag niet helemaal zoals gepland, maar daar zal ik je niet teveel mee ‘lastig vallen’. 

Sinds kort ben ik weer begonnen met Personal Training en bootcampen. 
Ik merkte dat ik minder fit en energiek was en ik moet ook toegeven dat er wat extra C-kilo’s bijgekomen waren. Aangezien ik weet dat ik meer energie heb door een fitter lichaam, wilde ik graag deze investering doen.
En ik kan je vertellen: die eerste lessen kunnen knap frustrerend zijn voor iemand die normaal gesproken best fit is. 
Maar ik weet ook dat consistentie hierin belangrijk is; met één keer trainen heb je geen fit lichaam; als je dit een aantal keer per week consistent doet, dan zie en voel je al snel resultaat.

Als je me een beetje volgt op social media, dan weet je waarschijnlijk wel dat ik vrij zichtbaar ben. Dat betekent niet dat ik dagelijks wat post – alhoewel ik op de stories van mijn persoonlijke Instagram account wel graag een kijkje in mijn leven geef – maar ik post wel regelmatig. 
Ook vlog ik alweer een paar jaar. 

Nu krijg ik vaak de opmerking: ja, jij doet dat gewoon. 
Wat ik je wil meegeven, is dat het voor mij ook niet ‘gewoon’ is. De eerste stories waarin ik mezelf liet zien, wilde ik de ochtend daarna meteen offline halen. Ik dacht echt ‘wat heb ik gedaan?’. En ook bij posts denk ik nog regelmatig ‘o jee, waarom wilde ik dit ook alweer delen?’. Maar dan is het ogen dicht en gewoon op die knop drukken en er niet teveel over nadenken. 

Inmiddels gaat het me een stuk makkelijker af, maar het is ook voor mij echt niet altijd vanzelfsprekend.
Wat ik je wil meegeven is dat voor zichtbaarheid en eigenlijk voor alles wat je doet hetzelfde geldt als bij spierkracht; ook deze spier kun je trainen. Alles wat je vaker doet, wordt makkelijker. 
Dat geldt bij het doen van push-ups (al zal ik daar nooit fan van worden, haha) maar ook bij netwerken en jezelf laten zien. 

Omdat ik zie dat veel mensen hier nog mee worstelen, heb ik de training Connecting with Confidence ontwikkeld. In kleine stapjes neem ik je aan mijn hand mee en laat ik je die spieren trainen. 
De training is op dit moment weer te volgen voor een investering van € 127,- incl. BTW. 
Omdat ik 100% overtuigd ben van de waarde van de training, geldt een niet-tevreden-geld-terug- garantie.

Wil jij die netwerk- en zichtbaarheids-spieren ook ontwikkelen? En mag ik jou daarin begeleiden?

Yes, dat wil ik!

Ik wens je een heel fijn weekend toe! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.