Esther's inspiratieboost

Ben jij een goede netwerker?

Ben jij een goede netwerker? 
Als je mij deze vraag een aantal jaar geleden had gesteld, dan denk ik dat ik deze negatief had beantwoord. 

“Ik netwerk dus ik besta”…..dat was de titel die mijn professor had bedacht voor het boek waaraan ik rond mijn afstuderen mee mocht schrijven. 

Destijds had ik niet zoveel met deze titel; bij netwerken heb ik lange tijd de associatie gehad van gladde verkopers die visitekaartjes rondstrooiden op netwerkborrels. Zo’n persoon was ik niet, ben ik niet en wil ik ook niet zijn.

Inmiddels weet ik wel beter: netwerken is verbinden en het opbouwen en onderhouden van relaties. Dit leidt tot een kwalitatief netwerk, waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht.

Een woord wat beter bij mij past is ‘connecten’, de C van KICK-ES.

Enerzijds breng ik graag mensen samen, anderzijds heb ik altijd onbewust geïnvesteerd in mijn relaties. En dat is ook de reden dat ik gestart ben met KICK-ES.

En hoe leuk is het dan om te horen dat:
er via KICK-ES al veel connecties zijn gelegd en afspraken hebben plaatsgevonden 
Silke Bongers en Hester Ozinga elkaar online hebben ontmoet en zij een mooie bijeenkomst op het water in Muiderberg georganiseerd hebben, casual sportief netwerken
er via de inspiratiesessies al werkrelaties zijn gelegd
er na de online bijeenkomst over meer vrouwelijke bestuurders in de sport veel stappen zijn gezet.
Maartje Fleuren, Froukje Hofma, Erna Truijens en Astrid Ventevogel hebben onlangs een bijeenkomst gehad met Betty Schelle, de huidige voorzitter van het Landelijk Netwerk voor Vrouwen in de Sport. En het mooie nieuws is dat er veel nieuwe plannen gemaakt zijn. Noteer Internationale Vrouwendag op 8 maart 2021 maar vast in je agenda!

Daar word ik blij van😄

Heb jij het idee dat je netwerken (nog) wat lastig vindt? Wil jij ook met meer plezier & vertrouwen aan een waardevol & krachtig netwerk bouwen?

In de training “Connecting with Confidence” deel ik mijn beste netwerktips met je. De tips die mij bij het FIFA WK Voetbal en de Olympische Spelen brachten. Meedoen? Klik hier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.