Esther's inspiratieboost

Dit wil je niet missen

Terwijl ik het idee heb dat de wereld in brand staat, typ ik deze mail.
Soms kan het zo onbenullig voelen om gewoon door te gaan met leven en je over de kleine dingen druk te maken terwijl op zo’n 2000 kilometer verderop de bommen neervallen en mensen vrezen voor hun levens.

Aan de andere kant besef ik door dit soort gebeurtenissen juist des te beter hoe ‘gezegend’ wij hier zijn en hoe belangrijk het is om nog meer te genieten van die kleine dingen van het leven: een gezellige avond met vrienden, de schaterende lach van je kinderen (en in mijn geval van mijn nichtje en neefjes), een fijne wandeling in de natuur waar de lente er al langzaam aankomt, de zon op je gezicht, een heerlijke maaltijd.

Vaak zijn we zo bezig met de grote dingen van het leven dat we vergeten het kleine te waarderen. En dat zijn de dingen die het juist bijzonder maken, dus koester dat in deze tijd des te meer.

Workshop F*ck die onzekerheid
Eén punt dat bij eigenlijk al mijn inspiratiesessies aan de orde komt is onzekerheid; het gevoel niet goed genoeg te zijn. Het gevoel van ‘wie zit er nou op mij te wachten?’ of ‘zo bijzonder is het niet wat ik doe’.

Een van mijn redenen dat ik gestart ben met KICK-ES is om vrouwen te inspireren, te motiveren om volledig voor hun waarde te gaan staan. Om zichzelf te laten zien, om nou eens echt te stoppen met zichzelf onnodig klein houden. Want alleen dan kunnen we de benodigde verandering creëren.

Dat doe ik enerzijds door het laten zien van vrouwelijke rolmodellen op KICK-ES, anderzijds door het aanbieden van coaching & trainingen. Hierin maak ik vrouwen ervan bewust hoe en waarom ze zichzelf nog veel kleiner houden dan nodig en vooral hoe zij in de grotere versie van zichzelf kunnen stappen die met zelfvertrouwen een onderhandeling ingaat, die met veel zekerheid een presentatie doet en die zonder schroom haar mening durft te delen.

Op dinsdag 8 maart, wil ik graag een pilot-workshop “f*ck die onzekerheid” geven voor een kleine groep vrouwen. Dit zal voorafgaand aan het symposium van het Landelijk Netwerk voor Vrouwen in de Sport zijn.

  • Datum & tijd                 Dinsdag 8 maart van 16:00 – 17:30
  • Locatie                           HvA, Dr. Meurerhuis
  • Investering                  Helemaal gratis (ja écht!)

Het enige dat ik je vraag is je tijd en je feedback na afloop van de workshop

Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken en ben jij erbij?

Grensoverschrijdend gedrag in de sport
·       Datum & tijd                       woensdag 9 maart van 12:00 – 13:00
·       Locatie                                Zoom, meld je hier aan

Inmiddels hebben we al heel wat aanmeldingen mogen ontvangen.
Ik kreeg ook wat vragen of het mogelijk was om anoniem mee te luisteren.

Dat heb ik voor deze sessie bewust niet gedaan, juist ook voor de onderlinge veiligheid.
De sessie verloopt via Zoom; je hebt zelf de keuze om met of zonder video in beeld te zijn en je hoeft niet persé je volledige naam in te typen.
Als er iets is dat je zou willen inbrengen, maar liever niet met naam en toenaam, mag je mij van tevoren mailen en dan kan ik het als ‘casus’ inbrengen en daarmee jouw anonimiteit garanderen.

Ik weet niet waar dit toe gaat leiden, er zit geen plan achter, maar ik denk dat het belangrijk is om het gesprek hierover aan te gaan. Mede door de discussie in de KICK-ES Facebookgroep en het gesprek dat ik naar aanleiding daarvan had met Anneke van Zanen.

Zo is in 2020 een online sessie die Erna Truijens en ik organiseerden ook een eerste aanleiding geweest voor een doorstart van het Landelijk Netwerk voor Vrouwen in de Sport.

Hopelijk ben je erbij. En stuur de aanmeldlink zeker door naar anderen voor wie deze sessie interessant kan zijn, zowel mannen als vrouwen.

S.U.C.C.E.S.S. Programma
Tenslotte wil ik je laten weten dat ik de prijzen voor mijn S.U.C.C.E.S.S. Programma verhoogd heb. Een programma waarin we drie maanden 1-op-1 aan de slag gaan met jouw uitdagingen. Meer informatie over het programma vind je hier.

Echter, voor de snelle beslissers wil ik het programma nog voor de oude prijs aanbieden; dit aanbod geldt tot en met a.s. maandag 28 februari.
Ben jij geïnteresseerd? Boek dan uiterlijk maandag 28 februari een vrijblijvende match call  (de datum van de call kan ook na 28 februari zijn) en als wij samen besluiten om de uitdaging aan te gaan, dan profiteer je nog van het oude tarief.

Tenslotte wil ik je laten weten dat ik ook deze week weer vijf podcasts heb opgenomen, luister bijvoorbeeld eens naar podcast 30, waarin ik aangeef wat een van de grootste fouten is die ik mijn klanten (en vele anderen) zie maken…

Of misschien is voor jou podcast 29 interessant, waarin ik deel welke fouten ik heb gemaakt met betrekking tot tijd, geld en energie. En eentje deel ik hier al….ik heb mijn tijd te lang niet op waarde geschat, terwijl dat ons kostbaarste bezit is. Tijd kun je niet kopen, de tijd die voorbij is krijg je nooit meer terug. Wees er dus heel bewust van waar je die kostbare tijd aan besteed.
Zo ging ik vorig weekend 24 uur compleet offline (aanrader!) en ook daar nam ik een podcast over op.

Ik wens je een mooi weekend toe en koester vooral de tijd met je dierbaren!

Meer inspiratie ontvangen? Schrijf je nu in voor de KICK-ES Inspiratieboost

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.