Interview

‘Event Nomad’ Ingrid Arkesteijn deelt haar Olympische ervaringen en tips

Ingrid Arkesteijn kun je met recht een ‘event nomad’ noemen. Zij woonde en werkte in o.a. China, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Qatar, Brazilië, Azerbeidzjan en is nu neergestreken in het Zwitserse Lausanne. Ingrid werkte o.a. mee aan de Olympische Spelen van Londen in 2012 en de Commonwealth Games in Gold Coast in 2018. 

Esther en Ingrid kennen elkaar van hun werk tijdens de Europese Spelen in Baku in 2015, waar zij als twee van de weinige Nederlanders aan het werk waren.
Ingrid gaf ons onlangs in een live interview in de KICK-ES Facebook groep – dat nu hier terug te zien is –  een kijkje in haar leven en ze deelde haar ervaringen en tips over deze internationale avonturen, waaronder:

 • het belang van een goed netwerk
 • het nut van zelf een werkvisum regelen
 • en uiteraard altijd kwaliteit leveren

Tegenwoordig verzorgt Ingrid consultancy en lezingen voor en over multi-sport evenementen vanuit haar consultancy bedrijf “OrangeBox“. Daarnaast heeft zij, samen met twee business partners, “Better Events VR” opgericht, een bedrijf dat zich richt op o.a. 3D event planning en augmented & virtual reality in de event industry.

Veel kijkplezier!

2 Comments

 • Nicolette vd Brand

  Super leuk interview, dankjewel dames👍🏻
  Niet rechtstreeks meegekeken, maar later via link die Ingrid plaatste op Facebook.
  Kom ik meteen iets meer te weten over het leven van mijn (tweeling)nicht 😉😁
  Leuk Ingrid om je zo bevlogen te horen praten over al het werk dat je ooit gedaan hebt en nu doet.
  Groetjes Nicolette

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.