Esther's inspiratieboost

Every level a new devil

“Wacht eens even, ze had het tegen mij! Mijn eigen woorden werden tegen mij gezegd.”

In een van mijn reviews stond dat ik “the queen of networking” was en mijn coach vond dat ik dat moest claimen. Ze zei dat ik nog meer moest laten zien wat ik allemaal in mijn mars heb. Dat ik nog veel meer moest gaan staan voor mijn waarde.

En dat is nou precies waar ik anderen op coach; hoe zit dat in elkaar?
Zelf krijg ik in projecten en van klanten regelmatig complimenten, ik weet inmiddels waar ik goed in ben en ben overtuigd van mijn eigen capaciteiten in mijn projecten, maar wat er nu gebeurde is dat er kennelijk een next level bleek te zijn.

Een level waarbij je niet alleen die complimenten kunt ontvangen, maar ook nog overtuigder mag uitdragen waar je zo goed in bent.
Een level waarbij ook bij mij die innerlijke criticus tóch weer op mijn schouder komt zitten met stemmetjes als “Doe maar niet, want dan word je arrogant gevonden”, “maar jij bent toch echt niet altijd overal zeker over”, “er zijn nog zoveel mensen beter in netwerken en personal branding dan ik”.

Ze zeggen niet voor niets “every level, a new devil”

Ik ben een groot voorstander van leading by example. Maar hoe kan ik nou andere vrouwen inspireren en aanmoedigen als ik mezelf ook nog steeds onnodig veel te klein houd? Wat voor voorbeeld ben ik dan voor mijn klanten?
Ze zeggen wel eens dat je teacht wat je zelf nodig hebt…oeps😅
Dat was een hele welkome wake-up call; én de reden dat ik zelf ook met een coach werk, want die coach ziet mijn blinde vlekken en ziet mij groter dan ik mezelf zie.

Dus voor mij is het nu echt ‘level up’.
Ophouden met mezelf onnodig klein te houden; zodat ik nog meer een voorbeeld voor andere vrouwen kan zijn. Al die stemmetjes in mijn hoofd aan de kant zetten.
Want ja, reken maar dat ik die stemmetjes heb (en misschien nog wel meer dan jij).

Maar Feminine Leadership betekent voor mij om wél die stappen te zetten; de stappen die soms doodeng zijn, maar waarvan ik weet dat ze mij zoveel gaan brengen. En de stappen waardoor ik nog meer impact kan gaan maken; nog meer vrouwen kan inspireren en transformeren. Omdat ik een missie heb.

Be the change you wish to see in the world

Bij deze nieuwe stap hoort ook een nieuw programma. In het nieuwe jaar lanceer ik een nieuw high-level 1-op-1 Feminine Leadership VIP Programma met een beperkt aantal beschikbare plekken.

Ben jij een vrouw die werkt in een mannenwereld, voel jij dat je klaar bent om ook next level te gaan en wil je hierover op de hoogte gehouden worden?
Reageer dan even op deze mail, dan zorg ik dat je de informatie als eerste ontvangt.

Let wel: dit programma is niet voor iedereen. Dit is een programma voor ‘the women who move’, de feminine leaders.

Want dat is feminine leadership: jezelf constant blijven uitdagen, bereid zijn om je schaduwkanten aan te kijken, ook al weet je dat dit pijnlijk kan worden, maar weten dat hierin juist je goud zit. Niet eindeloos vast blijven zitten in een situatie die niet goed voelt, maar zelf het heft in handen nemen. Bold steps nemen omdat je voelt dat dit nodig is, hoe spannend ook. Investeren in jezelf omdat je weet wat dit je gaat opleveren.
En dan kan ik je zeggen: het gaat je nog veel meer opleveren dan je nu kunt bedenken.

Dus: wil jij samen met mij next level gaan? Reageer dan even op deze mail.

Dan ga ik nu even een WK voetbal organiseren😊⚽
Gisterenavond ben ik namelijk in Qatar aangekomen (en ik had wat inspiratie in het vliegtuig).

Vind je het leuk om dit ook te volgen? Volg me dan zeker even op Instagram waar ik je meeneem in mijn tijd hier in Qatar of abonneer je op het KICK-ES YouTube-kanaal. Hierop gaan Emma en ik in gesprek over hoe het er tijdens zo’n WK aan toe gaat.

Meer inspiratie ontvangen? Schrijf je nu in voor de KICK-ES Inspiratieboost

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.