Connectie,  Events,  Inspiratie,  Kennis,  Kick ass ladies,  Sport

Hello World!

Hello World! Een mooie titel voor deze blog.
Al jaren liep ik rond met het idee om een podium te bieden voor en door inspirerende vrouwen in de sport.
En dan niet de atleten zelf, alhoewel deze zeker onze inspiratie zijn. Nee, wat ik wil is de vrouwen laten zien die in de sportwereld achter de schermen werken. Deze vrouwen, die ervoor zorgen dat sportbonden draaien, evenementen worden georganiseerd, dat atleten beter kunnen presteren, dat er sponsordeals worden gesloten en ga zo maar door. Deze hardwerkende, meestal weinig zichtbare vrouwen, die hun ‘vrouwtje’ staan in een sportwereld die anno 2018 helaas nog grotendeels een mannenwereld is.

Zoals met zoveel ideeën, belandde dit ergens onderaan op de ’things to do’-lijst. Tot ik een paar maanden geleden, eigenlijk vanuit nieuwsgierigheid, ben begonnen met het interviewen van enkele van deze vrouwen. Nieuwsgierig naar wat hun drijfveren zijn, waarom zij succesvol zijn, wat hun tips zijn voor andere vrouwen die in de sport (willen) werken en ook naar de typisch vrouwelijke eigenschappen die ervoor hebben gezorgd dat zij zich onderscheiden.
Deze interviews waren zo mooi en inspirerend dat ik hier meer mee wilde doen, dat ik deze waardevolle informatie graag breder wil delen.
Vanuit die gedachte is deze blog ontstaan.

Een platform voor:

Knowledge
Inspiration
Connection for
Kick Ass Ladies

in
Events &
Sports

oftewel: KICK-ES!

Veel leesplezier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.