Esther's inspiratieboost

Wie jarig is…..trakteert🥳

Hoe is het met je?
Hoe is het nu écht met je?

De eerste weken van dit jaar merkte ik dat mijn positiviteit gewoon even weg was. Dat ik de maatregelen steeds minder begreep en dat er zo weinig perspectief is. En dat er daardoor ook minder uit mijn handen komt dan normaal gesproken.
En dit merkte ik ook bij veel mensen om mij heen.

Dat is natuurlijk ook niet gek; we zitten immers nu alweer ruim 10 maanden in deze bizarre situatie. En de kans is groot dat ook jij al vanaf het begin geraakt bent door de maatregelen. Wat een sprint leek, blijkt uiteindelijk een marathon.
Dus het is helemaal niet raar dat ik even zo’n moment had. En dan besef ik ook dat ik het nog gewoon heel goed heb.

Wat ik gedaan heb, is er gewoon aan toegeven. Gewoon even flink balen van de situatie, hierover klagen bij een van mijn ‘buddies’ (waarmee ik de afspraak heb dat onze gesprekken maximaal 10 minuten over C mogen gaan) en ook gewoon accepteren dat er even wat minder uit mijn handen komt. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn.
Ik ben veel naar buiten gegaan en lekker aan de slag gegaan in mijn nieuwe huis, waar ik nu een aantal weken woon. Ik heb nog wat uitdagingen heb met betrekking tot klussen en meubilair…maar langzaamaan wordt het echt een heerlijke plek!

Wat mij ook ontzettend geholpen heeft is dankbaarheid. Dit jaar besef ik des te meer hoe dankbaar ik ben voor heel veel moois om mij heen. Juist voor de dingen waar je normaal niet zo bij stilstaat omdat ze vanzelfsprekend zijn, maar dat nu ineens niet zo blijken te zijn.

Waar ik ook ongelooflijk dankbaar voor ben is voor KICK-ES. Vandaag kwam er een post voorbij van 2 jaar geleden waarin ik de eerste interviews op KICK-ES aankondigde. 

  • Inmiddels zijn we met 200 vrouwen in de besloten KICK-ES Facebook-groep.
  • Het Landelijk Netwerk voor Vrouwen in de Sport maakt een doorstart en organiseert op 8 maart een symposium “Vrouwelijk Leiderschap in de Sport“. En dit is mede aangezet door de online bijeenkomst die Erna Truijens en ik in mei 2020 organiseerden.
  • Deze week werd ook bekend dat (inmiddels) 30 sportbonden een charter ondertekend hebben om meer diversiteit in de sport te krijgen. 

Er worden dus echt stappen gemaakt.
Twee dingen die er voor mij uitspringen is dat een kleine actie een groot effect kan hebben. En daarnaast dat we samen echt sterk staan. We doen dit samen en juist nu is die verbinding belangrijker dan ooit. En het vrouwelijke leiderschap ook.

Voor mij is dat een van de redenen dat ik de online training Connecting with Confidence heb opgezet.

  • Een training waarin je leert met meer plezier & vertrouwen aan een waardevol & krachtig netwerk te bouwen.
  • Een training waarin je aan de slag gaat met je positionering.
  • Een training waarin je leert hoe belangrijk je netwerk is en hoe je (nog) meer uit je netwerk kunt halen.

Al 55 personen deden mee. 

En ik heb iets leuks voor je!
A.s. zondag word ik weer een jaartje ouder…en wie jarig is trakteert🥳

Lang heb ik me een soort van verzet tegen ouder worden en wilde ik mijn leeftijd liever niet delen
Maar inmiddels ben ik er ongelooflijk dankbaar voor dat ik weer in goede gezondheid een level verder mag….want is het niet veel mooier om te noemen dat je weer naar een volgend level mag (dat doe ik al sinds Level 42).

Tsja en dan word je dus ineens 45….en om dat te vieren heb ik iets leuks!

Van 15 – 19 februari geef ik de (vernieuwde) training “Connecting with Confidence”.

Als je dit weekend deze training aanschaft, krijg je 45% korting op de aankoopprijs. Vul bij het afrekenen de code “Happybirthday45” in. 

 

Daarnaast geef ik ook twee trainingen weg🥳
▶ één via LinkedIn 
▶ en één via Instagram

Wil jij deze training winnen? Of gun jij iemand deze training? Reageer dan onder een van de posts.

Tenslotte wil ik je een fijn weekend wensen, ik ga alvast wat slingers ophangen😉🎈

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.