Esther's inspiratieboost

Succes van binnen en van buiten

Ik heb een weekje vakantie achter de rug; lekker even naar de zon geweest.
Een reis met magische momenten🐬
En dat is toch fijn in deze huidige tijd die niet altijd even makkelijk is.

Voor mij zijn vakanties altijd momenten van bezinning; vooral in het vliegtuig krijg ik veel mooie ingevingen, het is alsof ik alles letterlijk vanuit de helicopter view kan bekijken.

Zeven jaar geleden startte ik met een andere reis; de reis van de persoonlijke ontwikkeling. Ik merkte dat ik al een poosje ‘op een kruispunt’ stond en dat ik niet zo goed wist waar ik heen moest.
En achteraf ben ik daar veel te lang blijven staan; met de kennis en ervaring van nu had ik gewild dat ik hier veel eerder mee was begonnen.

Enfin, op een gegeven moment voelde ik dat er echt iets moest gebeuren en heb ik mijzelf in het diepe gegooid. Ik vond het een mega-investering die eerste keer; grappig is dat, want we investeren vaak in ontzettend veel andere dingen maar investeren in onszelf komt toch vaak op de laatste plaats.


Sindsdien geef ik veel makkelijker geld aan mezelf uit; ik weet nu dat de beste investering die je kunt doen die in jezelf is. Ik zag wat het me opleverde in plaats van wat het me kostte; en vooral wat het me gekost heeft dat ik niet eerder met mijn uitdagingen aan de slag ben gegaan.

En toeval of niet (ik geloof van niet); sindsdien is er zoveel moois op mijn pad gekomen. Ik heb nog veel meer dromen op werkgebied mogen waarmaken.


Eindverantwoordelijkheid in een venue tijdens het EK Vrouwenvoetbal in 2017; ingehuurd worden door zowel FIFA als UEFA; aan Tomorrowland Winter meewerken, en dat terwijl ik het jaar ervoor de wens had uitgesproken om een keer aan een dance event te mogen meewerken. Dat het meteen de Champions League onder de dance events werd, was nog mooier dan verwacht.

En natuurlijk ben ik daar super blij mee maar eigenlijk ben ik nog blijer met de persoon die ik geworden ben door deze persoonlijke ontwikkelingsreis die nog steeds voortduurt. Ik voel dat ik eigenlijk pas aan het begin van deze reis sta, al zal sommigen dat misschien wat raar in de oren klinken.

Maar bedenk eens hoe leuk dat is. Dat je elke dag weer mag leren. Dat je jezelf elke dag weer uitdaagt om jezelf te overtreffen. Ik besef nu eigenlijk pas echt hoe lang ik een periode stil gestaan heb; en nu wil ik alleen maar meer #neverstoplearning

Ik krijg vaak de opmerking: “jij doet het altijd maar gewoon”. Maar zo gewoon is dat niet. Ook ik kan het echt nog spannend vinden om bijvoorbeeld een bepaalde post online te zetten of live te gaan. Of een eerste wedstrijd in de UWCL te draaien als Venue Director (heb ik alles gedaan, vergeet ik niet iets belangrijks?).

Maar ik weet ook dat ik daarvan groei. Dat ik me daardoor juist extra goed voorbereid. Dat ik fouten mag maken. Dat ik van die fouten juist leer. En dat nieuwe uitdagingen aangaan mij verder brengt.

Ik heb mezelf te lang klein gehouden (en ja, ook ik doe dat nog steeds) en dat zie ik om me heen ook nog veel te veel gebeuren.

Voor mij is dat de reden dat ik mijn S.U.C.C.E.S.S. programma heb ontwikkeld.
Voor vrouwen die klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière. Die voelen dat ze meer uit zichzelf kunnen halen, maar niet precies weten hoe.
Voor vrouwen die zowel succes van buiten maar vooral van binnen nastreven.


Hoe zou het voor je zijn als jij je gewoon vol zelfvertrouwen kunt presenteren? Als jij altijd ongedwongen de beste versie van jezelf kunt laten zien, vol zekerheid en niet bang voor afwijzing?  Dat jij echt kunt staan voor wie je waard bent?

In dit programma gaan we drie maanden 1-op-1 aan de slag met:

 • Setting goals: wat zijn jouw doelen?
 • Uniqueness: wat maakt jou nou uniek?
 • Challenges: wat zijn je uitdagingen en waarin houd jij jezelf nog tegen om verder te komen?
 • Commitment: welk commitment ga jij aan?
 • Energy: waar krijg je energie van en hoe zorg je dat je vol energie blijft?
 • Show: kom in actie: laat jezelf aan de buitenwereld zien
 • Sustain wat zijn de vervolgstappen na het traject?

 

Praktisch

 • Het programma start met een kick-off sessie van een halve dag
 • Elke twee weken hebben wij een Zoom-gesprek van een uur (in totaal zes sessies)
 • Tussentijds ontvang je opdrachten die je helpen om de nodige stappen te zetten
 • Je kunt mij altijd mailen met je vragen
 • Bonus: toegang tot de online training Connecting with Confidence en de LinkedIn Masterclass
 • De investering is op dit moment nog € 1450,- incl. BTW.
  Dit mag ook in twee termijnen van € 750,- betaald worden.

De meeste werkgevers hebben een jaarlijks coaching-budget.
Voor ondernemers is deze coaching op te voeren als aftrekpost.

Wil jij dit jaar ook knallend afsluiten? Ik heb in 2021 nog een paar plekken beschikbaar.

Iets voor jou? Meld je dan aan voor een Match Sessie. Tijdens deze Zoom-sessie van maximaal 30 minuten zal ik je een aantal vragen stellen, doe je sowieso waardevolle inzichten op en kunnen we bepalen of wij daadwerkelijk een match zijn.  

Heb je nog vragen over het programma? Stel deze dan hier

 

Meer inspiratie ontvangen? Schrijf je nu in voor de KICK-ES Inspiratieboost.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.